De Jong: "Moeten net iets slimmer worden"

7 november 2012, 00:01

Siem de Jong wist na afloop van de wedstrijd tegen Manchester City niet goed of hij nou blij of teleurgesteld moest zijn. De middenvelder was blij met het behaalde punt, maar baalde er van dat zijn ploeg een 0-2 voorsprong uit handen gegeven had. "Het is anders als je zelf terugkomt van een achterstand van 0-2", zei hij bij de NOS.

Met twee doelpunten, beide keren uit een corner, was De Jong in de openingsfase de grote man bij Ajax. Dat was op dat moment wat tegen de verhouding in, vond de Ajacied. "We stonden best onder druk. Dan is het lekker als je met 2-0 voorkomt."

Vrij snel na de tweede goal van De Jong kwam City terug tot 1-2 en twintig minuten voor tijd viel de gelijkmaker. Daarna was het alles of niets, voor beide teams. "Je weet dat City de druk verder gaat verhogen. Dan is het jammer dat we het af en toe net niet goed uitspelen. Natuurlijk hebben zij kansen gekregen. Maar wij ook. We moeten net iets slimmer worden. Dat zie je ook hoe we dat tweede doelpunt tegen krijgen."

Door het 2-2 gelijkspel doet Ajax in ieder geval nog volop mee in Groep D van de Champions League. "Nu thuis tegen Dortmund. Weer een prachtige wedstrijd."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen