Ten Voorde: "Mijn doelpunten komen vanzelf"

5 november 2012, 08:49

Na een moeizaam begin lijkt Rick ten Voorde zijn draai te vinden bij NEC. Tegen FC Groningen had de aanvaller een belangrijk aandeel in de 1-2 overwinning, al scoorde hij zelf niet. Maar zijn doelpunten komen er aan, belooft hij bij Omroep Gelderland.

"Ik had er twee moeten maken", zegt Ten Voorde, die de voorkeur kreeg boven Melvin Platje, over zijn optreden in de Euroborg. "Verder was het wel mijn beste wedstrijd van het seizoen, voetballend ging het heel lekker. Ik had ook wel wat recht te zetten, want wat ik in het begin van het seizoen hier heb laten zien, was beneden de ondergrens. En de goals komen vanzelf, want ik weet dat ik over het algemeen gemakkelijk scoor."

Door de overwinning op FC Groningen staat NEC na elf wedstrijden op de zevende plaats in de Eredivisie. "Dat is goed nieuws. Na een slechte start hebben we hier dus belangrijke punten gepakt. Nu moeten we nog eens thuis winnen", aldus de spits.

De pas 21-jarige Ten Voorde werd in de zomer van 2009 door NEC weggeplukt bij FC Emmen. Vorig seizoen speelde de jonge aanvaller op huurbasis voor RKC Waalwijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen