Panathinaikos in oersaaie kraker langs AEK

4 november 2012, 20:34

Panathinaikos en AEK Athene hebben zondag amper voor opwinding kunnen zorgen in de papieren topper in Griekenland. Panathinaikos won in het halflege Olympisch Stadion van Athene in een armoedig duel met 1-0.

Panathinaikos- AEK was ooit een grote wedstrijd, maar vanwege de economische crisis zijn die tijden voorbij. Beide ploegen maken een moeilijk seizoen door, AEK staat zelfs onderaan in de Superleague.

Tegen Panathinaikos konden de hoofdstedelingen het tij ook niet keren. Jose Verdu Toche zorgde in de 24ste minuut voor het enige hoogtepunt van de wedstrijd. Hij plukte de bal ineens uit de lucht en tekende voor de 1-0. Quincy Owusu-Abeyie kwam twintig minuten voor tijd in de ploeg bij Panathinaikos, maar ook de voormalig Oranje-jeugdinternational kon de amusementswaarde niet verbeteren.

Door de overwinning haakt Panathinaikos langzaam maar zeker aan bij de subtop. Het staat met twaalf punten uit negen wedstrijden zesde. AEK blijft hekkensluiter, met vijf schamele puntjes. Olympiakos gaat fier aan de leiding. De landskampioen won zaterdag al met 2-0 van OFI Kreta en heeft inmiddels 25 punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen