Mulenga met 'goede afspraken' naar Johannesburg

4 november 2012, 15:19

FC Utrecht-aanvaller Jacob Mulenga reist volgende week naar de andere kant van de wereld. De 28-jarige spits is opgeroepen voor een oefenwedstrijd van de nationale ploeg van Zambia tegen Zuid-Afrika, woensdag 14 november in Johannesburg.

FC Utrecht staat de blessuregevoelige aanvaller af na 'goede afspraken' met de Zambiaanse voetbalbond, meldt de club op haar website. "Na de laatste interland van Zambia keerde Jacob niet fit terug. Dat willen we nu voorkomen. Daarom hebben onze medische staf en de staf van Zambia contact over de trainingbelasting en de inzet tijdens deze oefenwedstrijd", zegt Edwin de Kruijff, de Manager Spelerszaken van FC Utrecht, op de website van de club uit de Domstad. "Het kan tenslotte niet zo zijn dat wij er alles aan doen om Mulenga via een speciaal programma fit te houden, terwijl hij bij zijn land anders moet trainen. Daar hebben we ook met de speler over gesproken."

Mede door het goede spel van Mulenga is FC Utrecht bezig aan een uitstekende serie in de Eredivisie. De ploeg pakte tien punten uit de laatste vier competitieduels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen