Seip: "VVV moet punten gaan pakken"

3 november 2012, 12:30

Marcel Seip hoopt dat VVV Venlo snel de eerste overwinning kan boeken. De verdediger dacht vorige week tegen NAC punten te kunnen pakken, maar er werd met 1-4 verloren. Eenvoudig zal een snelle overwinning niet worden. De ploeg die onderaan staat in de Eredivisie mag om te beginnen morgen op bezoek bij AZ.

“Tegen NAC was het een wedstrijd die op leven en dood gespeeld moest worden”, vertelde Seip aan Voetbal International. “Dat is niet gebeurd. Daarna zijn er harde woorden gevallen. We zien het als een dieptepunt, maar willen nu omhoog. Het was een wedstrijd waar we van plaats konden wisselen, maar dat gebeurt dan niet. Dat kan echt niet. De cijfers liegen er niet om. We hebben tien wedstrijden gehad en we staan onderaan.”

Na AZ krijgt VVV Willem II op bezoek, waarna Ajax wacht. “Een wedstrijd tegen Ajax of AZ komt niet gelegen, want de punten zijn hard nodig. We bekijken nu ons eigen spel en maken tactische keuzes. AZ is wat dat betreft een goede test, een goede graadmeter. Ze hebben weliswaar meer kwaliteit dan wij, maar het is wel een wedstrijd waarin we andere dingen kunnen laten zien. Het principe blijft dat we punten moeten pakken, dan gaan we na het weekend de wedstrijd weer evalueren. Tegen AZ hopen we punten te sprokkelen en van Willem II moeten we winnen.”

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen