Hoogma over mogelijke leegloop: "Geen paniek"

2 november 2012, 16:30

Heracles Almelo speelt momenteel misschien wel het leukste voetbal van de Eredivisie, maar daarvoor betaalt het komende zomer waarschijnlijk de tol. Drie spelers die in goede vorm steken, Willie Overtoom, Samuel Armenteros en Everton, hebben een aflopend contract en willen vooralsnog geen nieuwe verbintenis tekenen.

"Dat klopt, en het zal moeilijk worden hen te behouden", geeft directeur Nico-Jan Hoogma toe op de site van Heracles. "Ze hebben alle drie bij ons aangegeven nog niet bij te willen tekenen. Als dat inmiddels veranderd is gaan we natuurlijk opnieuw in gesprek, maar het is duidelijk dat de bomen hier niet tot in de hemel groeien."

Heracles Almelo gaat op financieel gebied geen gekke dingen doen, benadrukt de beleidsmaker. "Wij geven nog steeds geen geld uit dat er niet is. Mocht het zo zijn dat deze spelers transfervrij vertrekken dan is er geen man overboord. Er zit met onder meer Thomas Bruns, Dario Vujicevic en Ninos Gouriye genoeg jong talent achter."

"Wij zijn en blijven een opleidingsclub. Het hoort erbij dat er af en toe spelers vertrekken, daar raken we niet van in paniek", besluit de oud-verdediger nuchter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen