Van Bommel ontbreekt, Manolev terug in basis

2 november 2012, 14:10   Bijgewerkt: 2 november 2012, 14:43

Ook tegen Heracles Almelo moet PSV het nog stellen zonder Mark van Bommel. De middenvelder kampt met de naweeën van een knieblessure en beperkte zich vrijdag, tijdens de afsluitende training, tot wat individuele loopoefeningen.

De plek van Van Bommel op het middenveld wordt tegen Heracles overgenomen door Atiba Hutchinson, laat coach Dick Advocaat weten op de website van PSV. "Ritzmaier en Van Ooijen hebben het aardig gedaan, maar Hutchinson is een stuk verder op die positie. Die jonge jongens krijgen de tijd zich te ontwikkelen, maar nu kiezen we voor zekerheden. Dat is belangrijk om kampioen te worden", aldus de coach.

Door de keuze voor Hutchinson op het middenveld komt rechts achterin een plekje vrij voor Stanislav Manolev. Hij ontbrak de afgelopen weken wegens een schorsing. Voorin kiest Advocaat voor Luciano Narsingh, Dries Mertens en Jeremain Lens.

Naast Van Bommel ontbreekt ook Memphis Depay in de wedstrijdselectie. De jonge aanvaller kampt met een enkelblessure en is zo'n twee weken uitgeschakeld.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen