Zeefuik geeft shirt weg na gefrustreerde trap

Ger
31 oktober 2012, 17:11

Género Zeefuik heeft een jonge vrouw dinsdagavond na afloop van het bekerduel met ADO Den Haag (1-0) zijn wedstrijdshirt cadeau gedaan. De spits van FC Groningen deed dit als goedmakertje omdat hij haar bijna trof met de bal.

Zeefuik wist het speeltuig tijdens een actie in de eerste helft niet binnen de lijnen te houden. Uit frustratie trapte hij daarna de bal onbedoeld richting het publiek. "Gelukkig zag de vrouw de bal aankomen en kon zij wegduiken. Met haar arm kon ze zich bovendien net op tijd beschermen", zegt Zeefuik op de website van zijn club. "Ik heb meteen vanaf het veld in gebaar mijn excuses gemaakt. Het was natuurlijk nooit de bedoeling iemand te raken. Ik wilde tegen de boarding schieten, maar de bal ging te ver omhoog."

"Ik wist ongeveer nog waar ze zat. Bij het lopen van de ereronde om het publiek te bedanken voor hun steun, heb ik haar opgezocht in de hoek waar ze zat. Ik vroeg aan het publiek daar om wie het ging en ze wezen allemaal naar een jonge vrouw. Ik heb haar toen nogmaals mijn excuses gemaakt en haar mijn wedstrijdshirt gegeven. Ik geloof dat ze dit wel kon waarderen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen