Van Bommel ontbreekt, scan voor Waterman

26 oktober 2012, 12:59

Trainer Dick Advocaat van PSV gaat er vanuit dat hij ook komend weekend niet over Mark van Bommel kan beschikken. De aanvoerder is nog niet hersteld van een knieblessure en de wedstrijd van zondag tegen PEC Zwolle lijkt te vroeg te komen.

Advocaat rekent er op dat hij het in Zwolle moet doen zonder Van Bommel, laat hij weten op de clubsite. "Het is niet eenvoudig om bepalende spelers als Toivonen en Van Bommel te vervangen, dat zijn topspelers. De andere jongens hebben nu wat tijd nodig en hebben ook andere kwaliteiten, daar moet het team zich aan aanpassen", zegt hij. Hoe Advocaat zijn team precies neer gaat zetten zonder beide invloedrijke middenvelders, weet hij nog niet. "Daar moet ik nog even over nadenken", stelt hij.

Of doelman Boy Waterman mee kan doen in Zwolle is nog onzeker. Hij viel tegen AIK Solna uit met een blessure. "Hij gaat vanmiddag naar het ziekenhuis voor een MRI-scan, ik kan nog heel weinig over zeggen over zijn beschikbaarheid voor zondag. Die MRI is ook bedoeld om dingen uit te sluiten, de medische staf wil zekerheid."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen