Atletico wint weer, zeges De Jong, Brouwers en Kuyt

25 oktober 2012, 23:06   Bijgewerkt: 25 oktober 2012, 23:30

Titelverdediger Atletico Madrid heeft ook zijn derde wedstrijd in de Europa League gewonnen. De medekoploper in de Spaanse competitie vloerde donderdag op eigen terrein het Portugese Academica Coimbra met 2-1.

De overwinning kwam Atletico toe, aangezien het veel beter was dan de Portugezen. Zonder topspits Radamel Falcao in de ploeg zorgde Diego Costa vlak na rust voor de 1-0. Uit een vrije trap verdubbelde Emre Belözoglu twintig minuten later de voorsprong. In de slotfase werd het nog even spannend doordat Salim Cisse 2-1 maakte, maar verder liet Atletico de bezoekers niet komen.

Atletico leidt groep B met negen punten uit drie wedstrijden. Viktoria Plzen staat tweede met zes punten, na een zege bij Hapoel Tel Aviv. Ondanks een 1-0 achterstand werd met 2-1 gewonnen in Israël.

Met Luuk de Jong in de basis en Roel Brouwers als invaller scoorde Borussia Mönchengladbach in poule C zijn eerste driepunter. De Duitsers wonnen voor eigen publiek met 2-0 van Olympique Marseille. De Fransen hadden aanvankelijk het betere van het spel, maar wegens een handsbal mocht BMG na 33 minuten een strafschop nemen. Filip Daems bleef koel en schoot raak. Peniel Kokou Mlapa besliste het duel na 67 minuten met een raak afstandsschot.

Fenerbahçe triomfeerde op Cyprus met 1-0 bij AEL Limassol. Egemen Korkmaz maakte achttien minuten voor tijd uit een corner de enige treffer. Een kwartier later werd Dirk Kuyt naar de kant gehaald bij de Turken, die nu aan kop gaan met zeven punten. Marseille en Mönchengladbach delen met vier punten de tweede plek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen