Bengtsson wil held van het seizoen worden

20 oktober 2012, 09:41

Hij kon lang niet altijd op speeltijd rekenen, maar met de afwezigheid van enkele vaste waarden kwam Rasmus Bengtsson toch weer in beeld voor een basisplaats bij FC Twente. In de wedstrijd tegen AZ mocht hij beginnen en maakte hij bovendien een goede indruk. Na twee jaar hoopt de Zweed nu eindelijk definitief door te breken.

"Hopelijk kan mijn situatie nu echt veranderen. Het is niet gemakkelijk als je al zo lang bij een club bent en nooit weet of je gaat spelen. Aan de andere kant wil ik niet te ver vooruit kijken, want de concurrentie is groot," aldus Bengtsson zaterdag in De Telegraaf.

"Ik heb vaak om moeten gaan met grote frustraties. Je moet dan zorgen, dat je die niet loslaat op de trainer of het team. Als reserve moet je altijd blijven vechten", aldus de 26-jarige centrale verdediger. "Mensen onderschatten wel eens het belang van spelers, die niet wekelijks in de basis staan. Je kunt nu niet zeggen wie de helden van het seizoen worden. Dat weet je pas aan het einde van het seizoen en dat kan dan best iemand zijn, die nu op de bank zit."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen