Bosschaart moet rentree bij Sydney uitstellen

19 oktober 2012, 11:37

Pascal Bosschaart moet nog even geduld hebben. De middenvelder dacht komend weekend zijn rentree te kunnen maken bij Sydney FC, maar een rugblessure gooit roet in het eten. Hij moet een paar dagen rust houden, meldt zijn management.

Door een blessure aan zijn achillespees was Bosschaart sinds maart uit de roulatie. Hij leek fit genoeg om dit weekend te kunnen spelen, maar na de laatste training ging het mis. "Ik werd vanmorgen wakker met pijn in mijn onderrug", zegt hij op de site van Sport Promotion. "Het was een zware training gisteren, maar alles voelde toen goed. Geen reactie. Maar vanmorgen dus wel. Ik ben meteen naar het ziekenhuis gegaan voor het maken van scans. Daaruit bleek dat er twee wervels op een zenuw drukken, waardoor ik een verlamd gevoel in mijn voet en dijbeen heb. En pijn in mijn onderrug."

Door de rugklachten moet Bosschaart zijn rentree uitstellen. "Enorm balen natuurlijk. Ik zag na al die maanden revalidatie eindelijk licht aan het einde van de tunnel. Maar dit is weer even wat schaduw. Ik maak er verder geen 'big issue' van. Dan maar volgende week terugkeren. Het is niet anders", verzucht de voormalig Feyenoorder.

Zonder Bosschaart verloor Sydney FC zijn eerste twee duels in de Australische liga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen