Boussaboun: "Loopt niet lekker bij FC Utrecht"

17 oktober 2012, 16:31

FC Utrecht maakt vooralsnog een prima seizoen door, maar Ali Boussaboun denkt daar anders over. De 33-jarige spits toont zich in een interview op de website van ADO Den Haag, dat zondag tegen FC Utrecht speelt, kritisch over de ploeg uit de Domstad.

"ADO gaat dit seizoen hoger eindigen dan FC Utrecht. Ergens in het linkerrijtje", voorspelt Boussaboun, die in zijn profcarrière bij beide clubs onder contract stond. "Bij FC Utrecht is het de laatste seizoenen nooit rustig. Die gasten staan onder enorme druk, terwijl je toch ziet dat ze de verkeerde spelers hebben gekocht. Het loopt daar gewoon niet lekker, ondanks dat ze na acht wedstrijden op een zesde plaats staan."

Boussaboun, die ADO Den Haag deze zomer verruilde voor de Haagse hoofdklasser Quick, denkt dan ook dat ADO zondag vrij eenvoudig kan winnen van FC Utrecht. "Dat denk ik wel. ADO Den Haag heeft gewoon meer kwaliteit. Toch is het in de counter oppassen voor de snelle spitsen van Utrecht. Vooral Mulenga vind ik gevaarlijk. Als je de spitsen goed onder controle houdt, blijven de drie punten in Den Haag", stelt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen