Groep H: regen zit Engeland en Polen dwars

16 oktober 2012, 23:51   Bijgewerkt: 17 oktober 2012, 18:02

Engeland is voor niets afgereisd naar Polen. De onderlinge WK-kwalificatiewedstrijd, die voor dinsdagavond op de agenda stond, gaat niet door. Als gevolg van zware regenval is het veld in Warschau onbespeelbaar geworden.

Het regent al de hele dag flink in de Poolse hoofdstad. Het stadion heeft wel een dak, maar deze werd niet gesloten, met rampzalige gevolgen voor het veld. De aftrap stond voor 21.00 uur gepland. Deze werd uitgesteld tot 21.45 uur, maar na een keuring werd besloten de ontmoeting af te gelasten.

Het duel tussen Oekraïne en Montenegro ging wel door. De Montenegrijnen wonnen verrassend met 0-1 in Kiev, door een doelpunt van Dejan Damjanovic op slag van rust. In de tachtigste minuut had Stevan Jovetic de wedstrijd op slot kunnen gooien. De spits van Fiorentina liet echter een strafschop onbenut.

Montenegro nestelt zich met de driepunter naast Engeland aan kop in groep I. Beide landen hebben zeven punten na drie duels. Polen staat derde met vier uit twee. Moldavië versloeg het nog puntloze San Marino met 0-2 en heeft ook vier punten, maar heeft wel al vier wedstrijden gespeeld. Oekraïne staat vijfde met twee uit drie en dus moet de medeorganisator van het afgelopen EK flink aan de bak.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen