Toornstra en Dingsdag in belangstelling Swansea

15 oktober 2012, 21:49   Bijgewerkt: 16 oktober 2012, 00:09

Jens Toornstra staat nog steeds in de belangstelling van Swansea City. De club uit Wales, die op dit moment elfde staat in de Engelse Premier League, hoopt de toch al indrukwekkende Nederlandse enclave uit te breiden met de 23-jarige middenvelder. Dat meldt Voetbal International maandag.

Het is niet de eerste keer dat Toornstra met Swansea City in verband wordt gebracht. Ook afgelopen zomer hengelde de club al eens naar de diensten van de speler van ADO Den Haag. Toen ketste de deal echter af na het vertrek van manager Brendan Rodgers naar Liverpool. Zijn opvolger Michael Laudrup trok vervolgens Toornstra's landgenoot Javier de Guzmán aan om zijn middenveld te versterken.

Toornstra is overigens niet de enige Nederlandse kandidaat om de selectie van Laudrup te versterken. Ook Michael Dingsdag zou in de belangstelling van Swansea staan. De oud-speler van onder meer Vitesse en SC Heerenveen moet de problemen in de Welshe defensie komen oplossen. Scouts van de club reizen binnenkort naar Zwitserland af om Dingsdag bij diens club, FC Sion, van dichtbij te bekijken.

Ook Michel Vorm, Kemy Agustien, Dwight Tiendalli verdienen hun brood bij Swansea.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen