Carragher snapt niks van Real Madrid

1 september 2005, 10:05

Liverpool-verdediger Jamie Carragher kan geen begrip opbrengen voor het feit dat Michael Owen overbodig geworden was bij Real Madrid. De 25-jarige spits mocht vertrekken uit Madrid na de komst van Julio Baptista en Robinho en tekende woensdag een contract bij Newcastle United. "Het is onbegrijpelijk dat Real Owen heeft laten gaan", vindt Carragher.

"Ik wil geen kritiek uiten op Real Madrid, maar als je kijkt naar het doelpuntengemiddelde van Owen is het onbegrijpelijk dat hij mocht vertrekken", zegt Carragher over zijn landgenoot. "Ik weet zeker dat mannen als Robinho en Baptista niet meer goals maken dan hij. Misschien moest hij bij Real vertrekken omdat hij geen radslagen maakt en allerlei trucs met de bal uithaalt. Hij belangrijkste is in mijn ogen echter dat hij de bal in het netje legt en dat is zijn specialiteit", aldus Carragher.

Liverpool was zelf ook in de race om Owen, maar weigerde uiteindelijk het vereiste bedrag op tafel te leggen. "Misschien zal er wat kritiek komen, maar we hebben al veel geld uitgegeven aan spitsen. We hebben genoeg goede spitsen", denkt Carragher. Bij Liverpool staan momenteel Fernando Morientes, Djibril Cissé en Peter Crouch onder contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen