Rosales: "Maher duidelijk verteld wat ik vond"

8 oktober 2012, 08:38

Een incident tussen Roberto Rosales en Adam Maher luidde zondag de beslissing van de wedstrijd tussen FC Twente en AZ in. Maher ging naar de grond na een duel met Rosales en toen de Twentse verdediger daar verbaal op reageerde, tilde Maher zijn been omhoog om hem te laten struikelen. Het gevolg: een rode kaart voor Maher en later ook voor diens teamgenoot Jozy Altidore, die bleef protesteren tegen dat besluit.

Rosales benadrukt dat het incident begon bij Maher. "Hij probeerde een strafschop te versieren. Ik heb hem even duidelijk verteld wat ik daarvan vond. Vervolgens maakte hij de overtreding. Dat was het", zegt de Venezolaanse verdediger tegen TC Tubantia.

De uiteindelijke 3-0 zege op AZ was precies wat Twente nodig had, stelt Rosales. "We hebben ons hersteld van het verlies bij Ajax. Van het begin hebben we goed gespeeld en de zege afgedwongen. Ook voor de twee rode kaarten voor AZ deden we het goed."

Door de winst staat FC Twente weer fier aan kop in de Eredivisie. De voorsprong op PSV en Vitesse bedraagt drie punten, landskampioen Ajax staat alweer op vijf punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen