Willem II'er Meul: "Weer wedstrijd van de waarheid"

5 oktober 2012, 08:47

De wedstrijd van vorig weekend tegen PEC Zwolle werd door Willem II al betiteld als de 'wedstrijd van de waarheid', maar punten leverde dat niet op. En dus blijft de jacht op de eerste zege van het seizoen voortduren. Zaterdag moet het gebeuren, thuis tegen RKC.

"Tegen RKC Waalwijk is gewoon weer de wedstrijd van de waarheid. Het zijn elke week belangrijke wedstrijden, maar nu zeker", zegt David Meul, de 31-jarige keeper van de Tilburgse ploeg, tegen Omroep Brabant. Het pijnlijke verlies tegen mede-promovendus Zwolle (0-1) heeft Willem II volgens de keeper achter zich gelaten. "Dat hoort verwerkt te zijn. Je feest een dag en je rouwt een dag. Dan is het weer over en dat is ook zo."

De wedstrijd tegen RKC is een echte derby en pikant omdat de ploeg uit Waalwijk Willem II de laatste jaren voorbijgestreefd lijkt te zijn in ontwikkeling. Meul rekent op een mooie derby-sfeer. "Dit gaat wel leven denk ik. Net zoals thuis tegen NAC, dat was fantastisch. Tegen RKC Waalwijk moeten we zorgen dat we wel drie punten pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen