Hodgson zegt sorry na uitlatingen in metro

4 oktober 2012, 15:19

Roy Hodgson heeft zichzelf op wel heel bijzondere wijze in de problemen gebracht. Woensdag, in de metro op weg naar het stadion van Arsenal, werd de bondscoach van Engeland door omstanders gevraagd of Rio Ferdinand weer opgeroepen zou worden voor de nationale ploeg. Het antwoord dat hij gaf, kwam prompt in de krant te staan.

Diverse kranten pakten donderdagochtend uit met het nieuws dat Ferdinand niet opgeroepen zou worden. Toen Hodgson later die dag zijn selectie bekend maakte, kon hij niets anders doen dan door het stof gaan. "Iemand in de metro vroeg me of Rio bij de selectie zou zitten. Ik denk het niet, heb ik toen gezegd. Dat was alles. Maar goed, dat had ik natuurlijk niet moeten zeggen. Dat was een fout, mijn excuses daarvoor."

Hodgson zal voortaan beter op zijn woorden letten op openbare plaatsen, zegt hij. "Als ik in de metro zit, wat voor mij de beste manier is om de stad door te komen, geef ik liever antwoord aan mensen dan dat ik stil voor me uit zit te kijken. Maar daar krijg ik nu de rekening voor gepresenteerd. In de toekomst zal ik niets meer zeggen", bromt hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen