PSV legt verdediger Marcelo tot 2016 vast

3 oktober 2012, 16:07

PSV kan nog jaren beschikken over Marcelo. De Braziliaanse verdediger heeft een nieuw contract getekend, dat hem tot de zomer van 2016 aan de Eindhovense club verbindt. De oude verbintenis van de 25-jarige Marcelo liep tot medio 2013.

Marcelo Antônio Guedes Filho, zoals de centrale verdediger voluit heet, werd in 2010 door PSV weggeplukt bij het Poolse Wisla Krakow. Hij speelde onlangs zijn honderdste wedstrijd voor de Eindhovense club. "Ik ben heel blij met mijn nieuwe contract en blijf mijn uiterste best doen voor PSV. Ik train hard om beter te worden en wil in de toekomst zoveel mogelijk wedstrijden spelen voor PSV", zegt de Braziliaan op de clubwebsite.

Technisch directeur Marcel Brands van PSV is blij met de nieuwe overeenkomst. "Zijn contract liep nog tot komende zomer. We hadden een optie om dat met twee jaar te verlengen. We hebben ervoor gekozen om een heel nieuw contract met hem af te sluiten en een jaar extra te verlengen." De directeur is vol lof over de centrale verdediger. "In het begin had Marcelo wat moeite met het spelsysteem hier, maar hij is uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde speler. Hij heeft een echte winnaarsmentaliteit. Hij is ook redelijk jong en kan zich in de komende jaren nog verder ontwikkelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen