FC Utrecht bevestigt komst 'meerwaarde' Verhoeven

28 september 2012, 12:41

Jeroen Verhoeven gaat definitief aan de slag bij FC Utrecht. De ploeg uit de Domstad bevestigt op haar website dat het de 32-jarige doelman voor drie jaar heeft vastgelegd. Verhoeven trainde de afgelopen periode al mee bij FC Utrecht.

"Jeroen is een ervaren doelman met veel keeperskwaliteiten", zegt Edwin de Kruijff, de manager spelerszaken en hoofd scouting van FC Utrecht. "Naast het feit dat Jeroen een goede keeper is, heeft hij veel routine en weet hij zijn ervaring over te brengen op onze jonge groep. Zijn aanwezigheid is voor ons een absolute meerwaarde."

Verhoeven, die zonder club zat sinds hij afgelopen zomer vertrok bij Ajax, is blij met zijn contract in de Galgenwaard. "Ik train al maanden met FC Utrecht mee en heb de club zo goed leren kennen. Ik heb het fantastisch naar mijn zin en wil graag belangrijk zijn voor de club en het team. Dat FC Utrecht mij die kans nu geeft, is prachtig."

Robbin Ruiter (25) is sinds dit seizoen de eerste doelman van FC Utrecht. Verhoeven moet vermoedelijk met Erik Cummins strijden om de plek als tweede keeper.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen