United klopt Newcastle, Liverpool dankt Sahin

26 september 2012, 22:35   Bijgewerkt: 27 september 2012, 10:06

Tottenham Hotspur heeft weinig problemen gehad met tweedeklasser Carlisle United. De ploeg uit Londen, waar oud-Ajacied Jan Vertonghen de 1-0 maakte won eenvoudig in de League Cup-wedstrijd. De overige doelpunten kwamen op naam van Townsend (53e minuut) en Sigurdsson (89e minuut).

Arsenal haalde uit tegen Coventry City. De club uit de Engelse tweede divisie hield één helft goed stand, maar kreeg na de rust vijf treffers om de oren. Het werd uiteindelijk 6-1. Doelpuntenmakers aan de zijde van Arsenal waren Walcott (2), Chamberlain, Giroud, Miquel en Arshavin.

Manchester United heeft woensdag ten koste van Newcastle United de vierde ronde bereikt van de strijd om de League Cup. In het elftal van Sir Alex Ferguson, die zijn vaste waarden voor een groot deel spaarde, was plaats voor Büttner. Hij werd in de 86e minuut gewisseld. Het werd uiteindelijk 2-1. Anderson en Tom Cleverley maakten de doelpunten voor de thuisploeg. Namens Newcastle was Papiss Demba Cisse de doelpuntenmaker.

Liverpool is woensdag tegen West Bromwich Albion met de schrik vrijgekomen. De ploeg van Brendan Rodgers kwam al rap op achterstand door een doelpunt van Gabriel Tamas. Rodgers mag echter met name Real Madrid-huurling Nuri Sahin dankbaar zijn. Hij boog de achterstand hoogstpersoonlijk om met doelpunten in de 17e en 82e minuut. Liverpool mag daardoor blijven hopen op prolongatie van de League Cup.