Aanvoerder Heitinga baalt van zeperd in beker

26 september 2012, 14:44

In de Engelse Premier League draait Everton dit seizoen prima, maar in de beker ging het dinsdag mis. Tweedeklasser Leeds United was op eigen veld met 2-1 te sterk.

De nederlaag is een grote teleurstelling, zegt John Heitinga. De verdediger speelde op Elland Road zijn honderdste wedstrijd voor Everton en was bovendien aanvoerder. Hij vindt het vooral vervelend voor de vele fans van Everton die naar Leeds gekomen waren. "Er waren 500 supporters van Everton in het stadion, geweldig. Dat we verloren hebben komt door ons, absoluut niet door hen. De steun van de fans was fantastisch."

Heitinga vindt dat zijn team iets goed te maken heeft. "We moeten terugslaan na deze teleurstelling. Niet alleen voor onszelf, maar vooral ook voor onze trouwe supporters."

"Het vertrouwen is er nog, want we hebben de afgelopen weken goed voetbal gespeeld en staan dicht bij de top in de Premier League. Daar willen we blijven, maar de beker blijft de kortste weg naar een hoofdprijs. Heel jammer dat die weg nu al afgesloten is."

Everton heeft al sinds 1995, toen het de FA Cup won, geen prijs weten te veroveren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen