Hoefkens blijft toch aanvoerder Club Brugge

26 september 2012, 14:19

De soap bij Club Brugge lijkt voorbij en heeft uiteindelijk weinig gevolgen gehad. Op verzoek van de supporters en de rest van de spelersgroep is Carl Hoefkens toch weer aangesteld als aanvoerder. Hij legde die functie eerder deze week nog neer.

De spelers van Club Brugge kregen dit weekend ruzie met hun eigen supporters. Na de wedstrijd tegen Cercle weigerden ze de fans te bedanken en toen ze tien minuten later toch een rondje kwamen lopen, keerden de supporters ze de rug toe. Een rel was geboren en Hoefkens bood een dag later door middel van een videoboodschap zijn excuses aan. Hij liet daarbij weten dat hij zijn aanvoerdersband af zou staan.

De excuses van Hoefkens werden geaccepteerd door de Brugse achterban en van hen mocht Hoefkens ook gewoon aanvoerder blijft. Na overleg met de selectie is daardoor nu besloten de maatregel terug te draaien. Hoefkens blijft captain, meldt de club.

"De spelersgroep is klaar om opnieuw als één team en gesteund door de fans voluit te gaan voor de sportieve uitdagingen. Club is blij met deze beslissing de polemiek van de voorbije dagen te kunnen afsluiten", meldt de Belgische koploper in een verklaring.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen