PSV met Waterman en Ritzmaier in de basis

23 september 2012, 15:30   Bijgewerkt: 23 september 2012, 15:38

Przemyslaw Tyton moet ook tegen Feyenoord op de bank plaatsnemen bij PSV. Trainer Dick Advocaat geeft voor de topper in Eindhoven de voorkeur aan Boy Waterman. Links achterin is Marcel Ritzmaier de vervanger van de geblesseerde Jetro Willems, op het middenveld speelt Georginio Wijnaldum op de plek van Mark van Bommel.

De basisplaats van doelman Waterman komt niet geheel uit de lucht vallen, want hij stond donderdag ook al onder de lat in het Europa League-duel met Dnjepr. Toch was de verwachting dat Tyton tegen Feyenoord weer een kans zou krijgen. Advocaat kiest echter wederom voor Waterman, die deze zomer transfervrij naar Eindhoven kwam.

Centraal achterin speelt, net zoals tegen Dnjepr, Timothy Derijck. De Belg vervangt de geblesseerde Wilfred Bouma en krijgt de voorkeur boven Mathias Jörgensen. In de spits speelt Jeremain Lens, Tim Matavz moet op de reservebank plaatsnemen.

Bij Feyenoord krijgt Kelvin Leerdam op het middenveld de voorkeur boven Ruud Vormer. Op doel staat wederom de Griek Kostas Lamprou, voorin staan de eind augustus aangetrokken Wesley Verhoek en Graziano Pellè wederom in de basis.

Opstellingen

PSV: Waterman; Ritzmaier, Derijck, Marcelo, Hutchinson; Strootman, Wijnaldum, Toivonen; Mertens, Lens, Narsingh

Feyenoord: Lamprou; Nelom, Martins Indi, Mathijsen, Janmaat; Leerdam, Immers, Clasie; Schaken, Pelle, Verhoek

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen