Siena countert in San Siro naar winst op Inter

23 september 2012, 17:02   Bijgewerkt: 23 september 2012, 17:21

Internazionale heeft zondag, met Wesley Sneijder de gehele wedstrijd op het veld, in het eigen San Siro het onderspit moeten delven tegen laagvlieger Siena: 2-0.

De ploeg van trainer Andrea Stramaccioni had de controle over de wedstrijd, maar zag de tegenstander door twee counters in het laatste gedeelte van de wedstrijd de overwinning mee naar huis nemen. Doelpuntenmakers waren Simone Vergassola in de 73e minuut en Francesco Valiano in blessuretijd.

Inter staat na het verlies 6e op zes punten van koploper Juventus, dat na vier wedstrijden nog geen punt verspeelde. Siena staat laatste, maar startte de competitie met zes punten in mindering vanwege haar betrokkenheid bij het Italiaanse omkoopschandaal. De ploeg heeft nog één punt nodig om weer op nul te komen.