Assaidi maakt in Zwitserland Liverpool-debuut

20 september 2012, 18:31   Bijgewerkt: 20 september 2012, 18:43

Oussama Assaidi maakt vanavond zijn debuut bij Liverpool. De Marokkaanse aanvaller, deze zomer overgenomen van SC Heerenveen, start in de Europa League-wedstrijd bij het Zwitserse Young Boys in de basis. In dezelfde poule (A) heeft coach Guus Hiddink bij Anzhi Makhachkala een basisplaats ingeruimd voor Mbark Boussoufa voor de ontmoeting met Udinese in Italië.

In groep C krijgt Luuk de Jong rust bij Borussia Mönchengladbach voor het uitduel met AEL Limassol. Roel Brouwers verschijnt wel aan de aftrap bij de Duitsers. In dezelfde poule ontvangt Fenerbahçe Olympique Marseille. Vanwege een blessure is Dirk Kuyt er niet bij tegen de Fransen.

In poule D gaat Club Brugge zonder Ryan Donk op bezoek bij Girondins Bordeaux. De Nederlandse verdediger liep afgelopen weekend in de competitie tegen Kortrijk een liesblessure op en is daarvan nog niet hersteld. De andere wedstrijd in deze groep gaat tussen Maritimo Funchal en Newcastle United. De Engelsen zijn zonder Tim Krul en Vurnon Anita naar Portugal gereisd. Krul heeft een elleboogblessure, terwijl Anita op het punt staat vader te worden.

Ook in groep B is er Nederlandse inbreng. Pol van Boekel fluit in Israël de ouverture van titelverdediger Atletico Madrid tegen Hapoel Tel-Aviv.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen