Ibarra: "We zijn een hechte eenheid"

20 september 2012, 17:54

Vitesse opende het seizoen met een gelijkspel tegen ADO Den Haag, maar boekte daarna vier zeges op rij, waardoor het knap tweede staat in de Eredivisie. Aanvaller Renato Ibarra roemt het teamgevoel bij de Arnhemmers.

"Ik speel met vertrouwen en voel me op mijn plek binnen de selectie. We werken hard op de training en dat is terug te zien in de wedstrijden. We zijn een hechte eenheid met z’n allen. Zelf hoop ik nog meer te kunnen bieden. Dat doe ik ook voor de supporters, die mij altijd hebben gesteund", zegt de Ecuadoraan (22) op Vitesse.nl. Ibarra weet op welke punten hij zich moet verbeteren. "Ik werk aan mijn kracht en dribbelvaardigheid. Mijn linkerbeen kan beter en natuurlijk hoop ik op meer goals."

Ibarra heeft geen spijt van zijn vertrek vanuit Zuid-Amerika naar Vitesse. "Natuurlijk mis ik mijn familie en het land wel eens. Gelukkig komt mijn familie regelmatig op bezoek. Zij steunen mij en geven mij de kracht om in mezelf te blijven geloven. Hoewel het een moeilijke beslissing was, bleek het een goede stap te zijn. Ik wil mijn kwaliteiten bij Vitesse tonen in de hoop dat ik international blijf. Het was even wennen in Nederland, maar ik heb nu een goede band met de spelers en de stad."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen