Boussoufa helpt Hiddink, Bakkal verliest

16 september 2012, 20:08

Mbark Boussoufa heeft Anzhi Makhachkala zondag aan drie punten geholpen. De geboren Amsterdammer leverde met een doelpunt een bijdrage aan de 5-2 thuiszege op FC Krasnodar.

Boussoufa maakte er kort na de pauze 4-1 van. Oleg Shatov, Joao Carlos en Samuel Eto’o hadden Anzhi binnen een kwartier op een 3-0 voorsprong gezet. Marcio Abreu deed op slag van rust wat terug namens de bezoekers. Via Ognjen Vranjes en opnieuw Eto’o werd het uiteindelijk 5-2.

Anzhi staat na acht duels keurig derde in de Russische competitie. De ploeg van coach Guus Hiddink heeft zeventien punten, twee minder dan de verrassende koploper Terek Grozny. CSKA Moskou staat tweede met achttien punten. De Moskovieten versloegen eerder op de dag promovendus Alania Vladikavkaz met 2-0, door twee doelpunten van oud-VVV’er Keisuke Honda.

Voor Otman Bakkal wordt het seizoen alsmaar vervelender. De oud-PSV’er verloor met Dinamo Moskou voor de zevende keer in acht wedstrijden, waardoor het hekkensluiter blijft met drie punten. Op visite bij FC Rostov, een andere laagvlieger, werd het 1-0. Bakkal, die kort voor tijd mocht invallen, kon dat niet voorkomen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen