Zaakwaarnemer Verhoeven ving bot bij Feyenoord

16 september 2012, 11:02

Jeroen Verhoeven kan een overstap naar Feyenoord uit zijn hoofd zetten. Door de blessure van Erwin Mulder zitten de Rotterdammers krap in de keepers, maar de club is vooralsnog niet van plan een nieuwe doelman te halen. Dat heeft technisch directeur Martin van Geel laten weten aan de zaakwaarnemer van de clubloze Verhoeven, die al aan de telefoon hing om zijn cliënt aan te prijzen bij de Kuipbewoners.

"Veel zaakwaarnemers van clubloze keepers hebben zich gemeld, waaronder de zaakwaarnemer van Jeroen Verhoeven. Daar hebben wij tegen gezegd dat we alle vertrouwen hebben in onze huidige keepers", zegt Van Geel bij RTV Rijnmond.

"In eerste instantie willen wij geen nieuwe doelman halen. De komende weken gaan wij daar eens rustig over praten. Als het zo blijft zie ik persoonlijk geen noodzaak, maar we moeten even kijken hoe de technische staf daarover denkt. Als er iets met de andere keepers gebeurt, dan hebben we wel een probleem", aldus de beleidsmaker.

Door de voetblessure van Mulder is Kostas Lamprou voorlopig de eerste keeper van Feyenoord. Zaterdag tegen Zwolle hield de Griek bij zijn debuut zijn doel schoon.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen