"De Guzman alleen maar positief over Swansea"

10 september 2012, 22:31

Dwight Tiendalli voetbalde zijn hele carrière in Nederland, maar maandag is de verdediger (26) het buitenlands avontuur aangegaan. Hij tekende een contract voor de rest van het seizoen bij Swansea City. Bij de Engelse Premier League-club wordt hij weer ploeggenoot van Jonathan De Guzman, met wie hij al samenspeelde bij Feyenoord. Tiendalli won advies in bij de middenvelder.

“Ik heb met Jonathan gesproken over deze club en hij was alleen maar positief”, zegt Tiendalli op de website van Swansea City. “Hij sprak heel fijn over de mensen, de spelers en de fans hier. En natuurlijk is de manier van voetballen hier heel, heel attractief. Ik hou van deze speelstijl, het is een grote attractie voor mij.”

“Ik heb altijd al in de Engelse Premier League willen spelen. Het is de beste competitie ter wereld”, vervolgt Tiendalli. “Ik weet zeker dat ik hier pas, want ik heb dezelfde filosofie als de club. Ik ben mijn loopbaan begonnen in de Ajax-jeugd en ik zie de speelstijl van Swansea als een Nederlands-Spaanse mix. Dat ligt mij zeker.”

Tiendalli is transfervrij afkomstig van FC Twente, waar hij de afgelopen drie jaar speelde. Eerder was de geboren Surinamer actief bij Utrecht, Feyenoord en Sparta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen