Clubloze Wattamaleo: "Hoef echt geen topsalaris"

8 september 2012, 14:07

Kevin Wattamaleo hoopt binnenkort eindelijk weer zijn opwachting te kunnen maken in het betaald voetbal. De middenvelder is in gesprek met een club uit de Jupiler League, zegt hij in VI. Hij zit al maanden zonder club en heeft daar schoon genoeg van.

Wattamaleo mocht deze zomer meetrainen bij AZ en is daarom topfit. "Toch heeft het lang geduurd voordat er eindelijk wat belangstelling kwam'', zegt hij. "Dat viel me wel tegen. Of ik me een slachtoffer voel van deze tijd? Je merkt er wel iets van, maar nee… Als je een goed seizoen achter de rug hebt, is het volgens mij geen probleem."

"Kennelijk beoordelen veel mensen mij ook op het vorige seizoen, waarin ik niet lekker draaide", concludeert de 23-jarige oud-speler van Feyenoord. "Misschien zijn ze mijn naam vergeten, of ben ik onderaan de lijstjes terechtgekomen. Maar ik weet dat ik meer in mijn mars heb. Ik wil nog niet wegvallen uit de voetbalwereld. Ik hoef gaan topsalaris, maar wil gewoon laten zien dat ik op het hoogste niveau thuishoor", besluit hij.

in het seizoen 2008/ 2009 speelde Wattamaleo vier wedstrijden in de hoofdmacht van Feyenoord. Daarna speelde hij drie jaar in het shirt van stadgenoot Excelsior.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen