'Ajax weer interessant voor talenten dankzij De Boer'

5 september 2012, 12:29   Bijgewerkt: 5 september 2012, 15:25

Ajax nam vorige week Lucas Andersen over van Aalborg BK. De 17-jarige Deen speelde inmiddels al 41 wedstrijden in het eerste van Aalborg en had volgens John Steen Olsen de clubs voor het uitkiezen. Hij koos echter bewust voor Ajax, zo weet de Scandinavische scout van de Amsterdammers.

"Lucas stond flink in de belangstelling van buitenlandse clubs, maar heeft voor zijn ontwikkeling bewust voor Ajax gekozen. Hij had goede verhalen gehoord van Fischer, met wie hij al jaren in de Deense jeugdselecties speelt. Sinds Frank de Boer hoofdtrainer is in Amsterdam, is het voor talenten weer zeer interessant om voor Ajax te kiezen," zo vertelt hij aan Voetbal International.

"Ik heb Lucas ruim drie jaar gevolgd", vervolgt Steen Olsen. "Lucas is een toptalent met een zeer goede techniek, met snelheid en overzicht. Bovendien zit hij mentaal goed in elkaar." Naar verluidt hengelden ook Liverpool en Borussia Dortmund naar de diensten van de Deen. Hij koos echter voor Ajax, dat 1,3 miljoen euro voor hem over had.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen