Arbeloa hoopt en denkt dat Ronaldo blijft

4 september 2012, 15:38

Cristiano Ronaldo is momenteel het onderwerp van gesprek in Spaanse media. De Portugese vedette juichte afgelopen zondag niet na zijn twee goals tegen Granada CF (3-0 winst), naar eigen zeggen omdat hij ‘een beetje verdrietig is’. In Spanje gaan daarom geruchten dat hij weg wil bij De Koninklijke, maar zijn ploeggenoot Álvaro Arbeloa hoopt en denkt niet dat het ooit zover komt.

“Cristiano Ronaldo weet dat hij de beste speler van Real Madrid is, en ik hoop dat hij hier zijn hele carrière blijft. Dat is ook hetgeen de fans willen”, zegt Arbeloa op de website van de Spaanse topclub. “Hij is uniek. Ik hoop niet dat zijn gedrag van afgelopen weekend verkeerd is gevallen.”

“Cristiano wil altijd elke prijs winnen”, gaat Arbeloa verder. “Door die houding is hij de grootste geworden. Maar voor hem is het meest belangrijke Real Madrid. Ik denk niet dat het winnen van de Gouden Bal het grootste doel in zijn leven is. Real Madrid is als een familie en we moeten elkaar helpen om het beste team ter wereld te worden, waar een speler als Cristiano in thuis hoort. Hij is onze belangrijkste speler en ik denk dat hij nog heel veel jaren in Madrid te zien zal zijn.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen