Ajax aast op Andersen, exit Van der Wiel lonkt

Ger
31 augustus 2012, 10:40

Ajax gaat zich op de laatste dag van de transfermarkt wellicht nog versterken met Lucas Andersen. De aanvaller van Aalborg BK wordt al sinds maart gevolgd door de kampioen van de Eredivisie.

De multifunctionele Andersen (17) heeft al laten weten open te staan voor een transfer naar Ajax. De Deen kreeg goede verhalen te horen van zijn landgenoot Fiktor Fischer, die sinds vorig jaar in Amsterdam verblijft. In maart zaten Ronald de Boer en John Steen Olsen namens Ajax op de tribune voor Andersen en volgens De Telegraaf willen de hoofdstedelingen graag nog deze transferperiode een deal sluiten. Ook Nicklas Helenius (21), een ploeggenoot van Andersen, staat op het lijstje.

Gregory van der Wiel staat voor een vertrek bij Ajax. De rechtsback, die in de ArenA nog een verbintenis heeft tot medio 2013, mag op de slotdag van de transfermarkt naar verluidt op de belangstelling van vier clubs rekenen: Internazionale, AC Milan, Napoli en Paris Saint Germain. Van die vier is Inter het meest concreet. Van der Wiel wordt gezien als opvolger voor Maicon, die overstapt naar Manchester City.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen