Engeland
0 – 0
Senegal

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Everton: "Laatste seizoen bij Heracles"

Everton: "Laatste seizoen bij Heracles"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

25 augustus 2012 – Everton Ramos da Silva is bezig aan zijn laatste seizoen voor Heracles Almelo. Het contract van de 29-jarige aanvaller loopt na dit seizoen af en volgens de Braziliaan is het na zeven seizoenen in Almelo tijd voor een nieuwe uitdaging, zo vertelt hij aan Voetbal International.

"Mijn contract loopt na het seizoen af. Ik ga niet verlengen en ben dus bezig aan mijn laatste seizoen bij Heracles. Ik heb daar lang over nagedacht, het is natuurlijk lastig om deze prachtige club straks te verlaten."

Een nieuwe club in Nederland heeft volgens Everton de voorkeur: "Europees voetbal spelen met een mooie Nederlandse club of zelfs voor het kampioenschap strijden. Het zou mooi zijn als ik met mijn gezin in Nederland kon blijven." Toch mogen ook clubs uit Rusland of Qatar bij hem aankloppen. "Aan de andere kant, als er een aanbod komt van een club uit Qatar of Rusland of zo, dan ga ik daar zeker over nadenken. Geld is niet alles, maar wel belangrijk natuurlijk," zo laat hij weten. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd