Advocaat: "Wij moeten het spel bepalen"

22 augustus 2012, 19:33

PSV strijdt met het onbekende Zeta FK voor een plaats in de groepsfase van de Europa League. De Eindhovenaren dekken zichzelf niet in en stellen de favoriet te zijn tegen de Montenegrijnse club. De eerste ontmoeting is donderdag in Podgorica, de return volgt volgende week in Eindhoven.

“Afgelopen zaterdag hebben we iemand naar de wedstrijd van FK Zeta gestuurd, maar dat was niet het team dat we morgen kunnen verwachten. Het is voor hun de vierde ronde, tegen zo’n team kun je het gewoon moeilijk krijgen. Maar wij zijn het team dat het spel zal moeten bepalen”, zegt coach Dick Advocaat op PSV.nl.

De wedstrijd wordt onder bloedhete omstandigheden gespeeld. Woensdag was het 39 graden Celsius in Podgorica. Advocaat: “Het is goed dat we in de voorbereiding tegen PAOK gespeeld hebben met ongeveer dezelfde temperatuur. De condities zijn totaal anders dan bij ons en dat we gewend zijn, zowel het veld als de temperatuur. Maar we moeten laten zien wat we kunnen en een goed resultaat halen.”

“We weten niet heel veel van Zeta. Maar als je drie rondes overleeft, kun je in elk geval goed voetbal spelen”, vult Wilfred Bouma aan. “Wij zijn favoriet en dat moeten we morgen laten zien. We hebben vaker tegen op papier kleinere teams gespeeld. Maar die teams spelen vaak met hun hart en kunnen dan wat extra’s geven.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen