Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Guzman niet bezig met 'Allen-erfenis'

De Guzman niet bezig met 'Allen-erfenis'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

17 augustus 2012 – Jonathan de Guzman speelt komend seizoen op huurbasis bij Swansea City, dat de middenvelder leent van Villarreal. De oud-Feyenoorder moet in Wales Joe Allen doen vergeten, die een sterk seizoen bij The Swans beloond zag worden met een transfer naar Liverpool. Toch houdt De Guzman zich naar eigen zeggen niet bezig met die erfenis.

"Joe had vorig jaar een erg goed seizoen en natuurlijk weet ik dat het lastig wordt om hem op te volgen, maar ik voel geen druk. Ik ben een creatieve speler die een wedstrijd kan beslissen en hopelijk kan ik bij Swansea een positieve bijdrage leveren", laat de middenvelder aan Sky Sports weten.

De Guzman kwam afgelopen jaargang weinig in actie bij Villarreal, maar maakt zich daar niet al te veel zorgen over. "Het is wel een nadeel dat ik vorig jaar zo weinig heb gespeeld, maar als ik mijn wedstrijdjes weer ga meepakken zal ik snel weer in het ritme komen." Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd