Van den Brom dankt Mbokani bij Cercle Brugge

12 augustus 2012, 22:29   Bijgewerkt: 12 augustus 2012, 22:58

John van den Brom heeft de zaken snel op de rails gekregen bij Anderlecht. Na de tegenvallende start van de competitie werd zondag zonder een centje pijn gewonnen bij Cercle Brugge: 0-3.

Anderlecht begon de competitie twee weken terug met een gelijkspel tegen Kortrijk, maar herstelde zich daarna. In de derde Champions League-voorronde werd over twee duels met 11-0 (!) gewonnen van het Litouwse Ekranas en in de competitie werd het Beerschot van Adrie Koster verslagen. Daar kwam een zege op Cercle bij.

Anderlecht domineerde vanaf het eerste fluitsignaal in Brugge en kwam al in de vijfde minuut op voorsprong dankzij Dieumerci Mbokani. De aanvaller nam ook de 0-2 en 0-3 voor zijn rekening. De Brusselse equipe kreeg nog een handvol kansen om de score verder op te voeren, maar dat bleef de pover spelende thuisclub bespaard.

Door de overwinning gaat Anderlecht weer aan kop in de Belgische Pro League. Het heeft in drie wedstrijden zeven punten verzameld. Hetzelfde geldt voor Club Brugge en Zulte-Waregem, maar de doelcijfers spreken in het voordeel van paars-wit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen