Huurling John scoort vier keer voor Nordsjaelland

Ger
11 augustus 2012, 18:50   Bijgewerkt: 11 augustus 2012, 19:12

Joshua John kan voorlopig niet meer stuk bij de supporters van FC Nordsjaelland. De van FC Twente gehuurde vleugelspeler scoorde zaterdag liefst vier keer in de thuiswedstrijd tegen Silkeborg IF.

Vooral dankzij de doelpuntenproductie van John won de titelhouder in Denemarken met klinkende cijfers: 6-1. De Nederlandse aanvaller bracht al zijn treffers in de eerste helft op het bord. Tussen de 27e en de 36e minuut zorgde John voor een hattrick. Na drie minuten had hij al zijn eerste doelpunt gemaakt. Michael Parkhurst en Kasper Lorentzen bereikten namens Nordsjaelland eveneens het scoreformulier.

John maakte vorige week zijn debuut voor de Deense topclub. Hij bezorgde Nordsjaelland toen al een punt in de uitwedstrijd tegen Aalborg BK (1-1).