Contractloze Snijders denkt te spelen tegen NAC

7 augustus 2012, 15:58

Genaro Snijders verwacht dat hij vrijdag gewoon in de basis zal staan bij Willem II in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen, thuis tegen NAC. De aanvaller, die nog geen contract bij de club uit Tilburg tekende, speelt tot nu toe op amateurbasis voor Willem II, maar gaat in het Brabants Dagblad in op zijn situatie.

"Mijn zaakwaarnemer en ik hebben deze week nog een afspraak met technisch directeur Marc van Hintum om te bekijken of we een overeenkomst kunnen sluiten. Maar die onderhandelingen zullen vrijdag nog wel niet afgerond zijn. Toch ga ik er wel vanuit dat ik bij de start van de wedstrijd tegen NAC op het veld sta," aldus de 23-jarige Snijders.

Of hij uiteindelijk een contract gaat tekenen bij Willem II is volgens Snijders overigens nog maar de vraag. "Dat hangt van de voorwaarden af. Er zijn ook andere clubs geïnteresseerd. Maar ik zou wel graag bij Willem II blijven. Het is een mooie club en ik voel vertrouwen van de trainer. Zoals ik ook vertrouwen heb in de spelersgroep."

Snijders werd in de winterstop van het afgelopen seizoen door Willem II gehuurd van Vitesse. Hij raakte toen in zijn eerste week ernstig geblesseerd waardoor hij niet voor de Tilburgse ploeg in actie kwam. Inmiddels is zijn contract bij Vitesse afgelopen en kan hij dus transfervrij een overstap maken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen