Rubin Kazan-tiental wint bij Volga Nyzhnyi

6 augustus 2012, 18:17

Rubin Kazan heeft zijn tweede opeenvolgende overwinning geboekt in de Russische competitie. De kampioen van 2008 en 2009 zegevierde maandag met 2-1 in de uitwedstrijd tegen Volga Nyzhnyi.

Door een tegendoelpunt van Aleksandr Kharitonov, na een kwartier, stond Rubin Kazan bij de pauze nog met 1-0 achter. Maar na rust kantelden Gökdeniz Karadeniz en Roman Eremenko de score. De bezoekers eindigden het duel overigens met tien man, na een rode kaart van Salvatore Bocchetti in blessuretijd.

Na drie wedstrijden staat Rubin Kazan in de subtop van het klassement, met zes punten. Lijstaanvoerders Zenit St. Petersburg en Spartak Moskou zijn nog zonder puntenverlies. Anzhi Makhachkala, de ploeg van Guus Hiddink en tegenstander van Vitesse in de Europa League, bezet met zeven punten de derde positie.