Bouma juicht niet te vroeg: "Moeten stabiel zijn"

6 augustus 2012, 07:30   Bijgewerkt: 5 augustus 2012, 21:41

Het zag er indrukwekkend uit, wat PSV deed in het duel om de Johan Cruijff Schaal. Ajax, de regerend landskampioen, werd in de ArenA met 4-2 verslagen. Een goed begin, vindt ook Wilfred Bouma. Maar een goed begin biedt geen garanties, weet hij.

"Dit is voor nu even leuk", zegt de verdediger tegen FCUpdate.nl. "Hier mogen we twee dagen van genieten, maar daarna gaat het vizier op de competitie. Het belangrijkste is dat we stabiel worden in onze prestaties. Dat ontbrak het bij ons aan, de afgelopen seizoenen. De eerste competitiewedstrijd, uit tegen RKC Waalwijk, is daarom direct een mooie test. Daar verloren we vorig seizoen, dat mag ons nu niet overkomen", weet hij.

"Nu moeten we dus zorgen dat we als team constant worden in onze prestaties", zegt Bouma nogmaals. "Of wij favoriet zijn voor het kampioenschap? Nou, we zijn gebrand op de titel, ja. Iedereen wijst naar ons en wij spreken ook uit dat we kampioen willen worden. Dus ik vind inderdaad dat we niet mogen zeggen dat we geen favoriet zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen