Sneijder helpt Inter aan zege in Kroatië

2 augustus 2012, 22:40   Bijgewerkt: 2 augustus 2012, 23:04

Wesley Sneijder is het Europees seizoen met Internazionale goed begonnen. De Nederlander had donderdag met een treffer een belangrijk aandeel in de 3-0 zege bij Hajduk Split, de eerste ontmoeting in de derde voorronde van de Europa League.

Na achttien minuten opende Sneijder de score in Kroatië. De Nederlander schoot na een aantal kapbewegingen binnen. Dankzij Yuto Nagatomo en Philippe Coutinho werd het 3-0. Inter kende vorig seizoen een rampjaar in Italië en is daardoor tot de Europa League veroordeeld.

Sergio Padt had minder succes. De Nederlandse doelman verloor met AA Gent met 1-0 bij het Hongaarse Fehervar. Nemanja Nikolic maakte twaalf minuten voor het eindsignaal het verschil. Het Dinamo Moskou van Otman Bakkal ontsnapte aan een nederlaag tegen Dundee United. Alexander Kokorin maakte in blessuretijd gelijk in Schotland. Bakkal bleef de hele wedstrijd op de bank.

Athletic de Bilbao zegevierde op eigen terrein met 3-1 over Slaven Koprivnica uit Kroatië. Ismael Lopez (2) en Markel Susaeta Laskurain scoorden voor de runner-up van afgelopen editie. Mateas Delic zorgde tussendoor voor de gelijkmaker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen