Koeman: "Als wij goed zijn, hebben we kansen"

30 juli 2012, 19:51

Ronald Koeman ziet de uitwedstrijd van Feyenoord tegen Dinamo Kiev, de eerste ontmoeting in de derde voorronde van de Champions League, met vertrouwen tegemoet. De trainer dicht zijn team kansen toe op een goed resultaat.

“We kennen de krachten van Dinamo Kiev, maar ook de zwaktes. Als wij goed zijn, hebben we kansen”, zegt Koeman op Feyenoord.nl. Hij beseft wel dat de Oekraïners meer ervaring hebben. Dat ziet hij als het grootste verschil tussen beide teams.

Koeman: “Bij ons heeft nog niemand eerder op dit podium gespeeld. De spelers moeten dit zien als een uitdaging. Dit is het niveau waar elke voetballer naartoe wil. Nu krijgen ze de kans dat te laten zien. Als we die sfeer weten te creëren en spelers onbevangen spelen, kunnen wij ook een ploeg als Dinamo Kiev uitschakelen.”

Het duel wordt vermoedelijk gespeeld bij een temperatuur van dertig graden Celsius. Koeman, die niets over de speelwijze wilde zeggen, is op zijn hoede voor de hitte. “We zullen zuinig moeten spelen en goed moeten omspringen met onze krachten.”

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen