Koevermans pas half augustus onder het mes

24 juli 2012, 16:29

Danny Koevermans kan pas over een maand geopereerd worden aan zijn knie. Het gewricht is momenteel nog dusdanig opgezwollen dat een operatie niet mogelijk is. De ingreep aan de kruisband van Koevermans staat nu gepland voor half augustus.

Koevermans liep zijn blessure tien dagen geleden op in een wedstrijd van zijn club Toronto FC. Hij vindt het jammer dat hij zo lang op zijn operatie moet wachten. "De artsen hier kijken anders tegen deze behandeling aan dan in Nederland. In Nederland wacht men met opereren totdat de zwelling is verdwenen. Hier doen ze dat ook, maar willen ze bovendien dat je de knie ook weer 120 graden kunt buigen. Dat vergt meestal wat extra tijd. Ik ben vanmorgen bij de dokter geweest en hij verwacht dat ik over een week of drie zo ver ben", zegt hij op de website van zijn management Sport Promotion.

Echt druk kan Koevermans zich er echter niet over maken. "Het belangrijkste voor mij is dat ik straks weer honderd procent fit terug kan keren op het veld. Dit jaar is sowieso voorbij voor me. Ik richt me op het nieuwe seizoen bij Toronto", aldus de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen