Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

VVV Veno hengelt naar Toth en Plet

VVV Veno hengelt naar Toth en Plet

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 juli 2012 – VVV Venlo hoopt de selectie te kunnen versterken met Balazs Toth en Glynor Plet. De Limburgse club onderzoekt de mogelijkheden om beide spelers aan te kunnen trekken. Toth speelde eerder in het seizoen 2010/ 2011 op huurbasis in De Koel.

In zijn jaar bij VVV was Toth gehuurd van Racing Genk, inmiddels speelt hij voor het Hongaarse Videoton FC. "Onze technisch manager Wim Dusseldorp is aan het bekijken hoe de situatie van Balazs Toth is, en of het mogelijk is om hem terug te halen naar Venlo", geeft algemeen directeur Hans Soentjens toe in Dagblad de Limburger.

Ook in Plet heeft VVV interesse. De Limburgers hopen de spits voor één jaar te kunnen huren van FC Twente, maar moet voorlopig in de wachtkamer plaatsnemen. "Wij hebben geïnformeerd naar Plet, maar het is afwachten of FC Twente zijn gewenste spits weet binnen te halen. Pas op dat moment kunnen wij gaan onderhandelen."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd