Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

EK-ganger Ninis tekent voor vier jaar bij Parma

EK-ganger Ninis tekent voor vier jaar bij Parma

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

17 juli 2012 – Parma heeft de komst van Sotiris Ninis afgerond. De 22-jarige middenvelder, deze zomer met Griekenland actief op het EK, heeft zijn krabbel gezet onder een contract voor vier seizoenen bij de Italiaanse club. Zijn komst werd in maart al aangekondigd.

Bij Parma moet Ninis, die tot dusver 22 interlands speelde, de opvolger worden van de naar Juventus vertrokken Sebastian Giovinco. De middenvelder maakte in januari 2007, toen hij pas zestien jaar oud was, zijn debuut in het eerste van Panathinaikos. Hij staat sindsdien te boek als enorm talent, maar miste een groot deel van het afgelopen seizoen wegens een zware knieblessure. Toch werd hij opgeroepen voor het Europees kampioenschap, waar Griekenland verrassend de kwartfinale haalde.

"Ik ben heel blij om hier te zijn", zegt Ninis over zijn overstap. "Parma gelooft in me en ik voelde hun steun ook toen ik geblesseerd was. Dat was heel belangrijk voor me."

Op het afgelopen Europees kampioenschap kwam Ninis tijdens drie duels in actie.

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd