Transfer Amrabat naar Galatasaray vertraagd

13 juli 2012, 08:25   Bijgewerkt: 13 juli 2012, 10:55

Nordin Amrabat zit in de wachtkamer. In het trainingskamp van de Marokkaanse olympische ploeg kreeg de speler van Kayserispor onlangs te horen dat zijn club akkoord is met Galatasaray over een overgang, maar de deal is nog altijd niet beklonken.

"Er zit een kink in de kabel", laat de oud-speler van PSV en VVV Venlo aan De Telegraaf weten. "Er zijn wat problemen over de doorverkooppercentages." Galatasaray betaalt naar verluidt acht miljoen euro voor Amrabat. PSV strijkt bij een verkoop van de speler twintig procent van de transfersom op. De aanvaller krijgt zelf de helft van dat percentage.

Volgens het dagblad zou Amrabat recht hebben op een slordige 800.000 euro. "Mijn jurist Erkan Alkan probeert met Kayserispor en PSV een compromis te sluiten. Het lijkt een beetje op het verhaal van Jan Vertonghen en Tottenham Hotspur. Ik denk dat het nog een paar dagen duurt voor alle plooien zijn gladgestreken", aldus de aanvaller, die momenteel met de Marokkaanse olympische ploeg in voorbereiding is op de Spelen in Londen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen