NEC-aanwinst Breuer: "Nieuwe ogen dwingen"

11 juli 2012, 09:42

Na acht seizoenen SC Heerenveen stapte Michel Breuer deze zomer over naar NEC. De 32-jarige verdediger speelde dinsdag zijn eerste wedstrijd voor de Nijmeegse club. Tegen de amateurs van DIO' 30 (7-1) maakte hij prompt één doelpunt.

Breuer koos er bewust voor om deze zomer op zoek te gaan naar een nieuwe club, zegt hij tegen De Gelderlander. "Ik heb een mooie tijd gehad bij SC Heerenveen, maar wilde ik wel weer iets nieuws. Nieuwe ogen dwingen, daar geloof ik wel in."

"Mijn contract liep af, ik ben 32 jaar. Dat is een mooi moment om nog eens verder te kijken. Het buitenland had me wel wat geleken, maar er speelde wat dat betreft niks. Ik had ook geen zin daar al te lang op te gaan wachten. En toen NEC kwam, was de keuze snel gemaakt", zegt de verdediger, die naast NEC ook naar NAC Breda kon. Berichten dat het Slowaakse MSK Zilina interesse had, waren volgens hem onzin. "Dat stond op twitter, ja. Niks van waar. Een of andere pannenkoek had een account onder mijn naam gemaakt. Die had waarschijnlijk niks beters te doen", verzucht hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen